600 g Biffkjøtt i terninger, ( Kan også bruke svin og kylling).
1 Båt hvitløk
½ stk Løk
½ stk Grønn chili
1 stk Rød paprika
2 ss olje til steking
½ ts Pepper
4 dl Kjøttkraft eller buljong
250 g Brune bønner
150 g Hermetisk sjampinjong.
1 boks Hermetiske maiskorn
100 g Aspargesbønner
½ stk Lime eller sitron
1 ts Salt
3 dråper Tabasco
1. Finhakk hvitløk, løk og chili. Del paprika i litt store biter. Fres dette i varm gryte i litt olje sammen med pepper.
2. Hell over kraften og kok opp. Tilsett kjøtt i terninger, de hermetiske grønnsakene og aspargesbønnene.
3. Smak til med presset limesaft, salt og tabasco. Tilsett eventuelt litt sukkerkulør for å få en pen farge på gryteretten.
4. La det trekke i 20-30 minutter. (Velger du å brune kjøttet litt før du har det i gryta, kan du redusere koketiden til ca. 20 minutter.)
Serveres med kokt ris eller brød.
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar