onsdag 26. oktober 2011

Chilligryte

Denne retten er utrolig god å spise, bare pass på å ha et glass eller 5 med melk vedsiden av;)

600 g Biffkjøtt i terninger, ( Kan også bruke svin og kylling). 
1 Båt hvitløk 
½ stk Løk 
½ stk Grønn chili 
1 stk Rød paprika 
2 ss olje til steking 
½ ts Pepper 
4 dl Kjøttkraft eller buljong 
250 g Brune bønner 
150 g Hermetisk sjampinjong. 
1 boks Hermetiske maiskorn 
100 g Aspargesbønner 
½ stk Lime eller sitron 
1 ts Salt 
3 dråper Tabasco


1. Finhakk hvitløk, løk og chili. Del paprika i litt store biter. Fres dette i varm gryte i litt olje sammen med pepper.

2. Hell over kraften og kok opp. Tilsett kjøtt i terninger, de hermetiske grønnsakene og aspargesbønnene.

3. Smak til med presset limesaft, salt og tabasco. Tilsett eventuelt litt sukkerkulør for å få en pen farge på gryteretten.

4. La det trekke i 20-30 minutter. (Velger du å brune kjøttet litt før du har det i gryta, kan du redusere koketiden til ca. 20 minutter.)

Serveres med kokt ris eller brød.

Velbekomme

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar